dinsdag 24 februari 2015

Gelukkig er is weer gestort!

Vorige maand ging de contributie voor de tuin er af (900 eurootjes). Dan moet er toch wat van de spaar, want dat is een beste "kluit". Enfin, heb je het niet, dan kan het niet?!
Vanavond verse spinazie, gebakken zalmmootje en pommes duchesse. Nu aan een lekker kabouterbiertje, dus weer genoten van de kleine geneugten van het leven?!
Iets eerder gestopt met werken en even lekker met Faye naar het bos. Ze deed het weer prima, volgen als een schaduw en apporteren als een ?! volleerde jachthond. Ook heeft ze nog even leuk gespeeld en hebben we in het riet even in het zonnetje gelegen, dan is het leven mooi en heb ik niets meer te wensen. Heb ik toch al niet! Of toch, een paar verlangens zijn er altijd, maar dat is juist leuk.
Zo staan er nog een paar zaken op mijn lijstje. Een aantal bereikbaar en een aantal waar je op hoopt en die hopelijk ooit nog eens in vervulling gaan.
Gisteren 26 jaar getrouwd, shit m'n vaste bloemenstal was dicht en de alternatieve bloemenman ook. Op je trouwdag kan je natuurlijk niet met een bosje rozen van de Jumbo aankomen, dus vandaag m'n lief maar op een mooi boeketje, plantje en klein (lathyrus)vaasje getracteerd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten