zaterdag 28 februari 2015

Apple TV

Bij ons op het werk hebben ze Apple TV aangeschaft. Leuk!! Zo leuk dat ik het voor ons ook maar heb besteld. Met dat apparaat heb je een aantal leuke mogelijkheden. Zo kun je het scherm van je Iphone, Ipad of Macbook dupliceren op je televisie. Natuurlijk een leuk hebbeding. Ik wil eens kijken hoe ik met dat apparaat onze bewoners leuk zo kunnen "animeren". Wat zijn de mogelijkheden nu precies. Zonder je Ipad/Iphone of macbook kun je ook heel leuk allerlei soorten filmpjes laten zien.
bijvoorbeeld het Concert van Andre Rieu op het Vrijhof. Of filmpjes van babies met honden of poezen. Maar ook allerlei andere soorten muziek van oude artiesten of mooie natuurfilmpjes.
Natuurlijk niet alleen leuk voor de bewoners waar Irma en ik voor werken, maar ook gewoon voor onszelf. Ook kun je alle op Itunes gekochte muziek of films op je televisie afspelen, heb je honderden extra televisie en radio zenders (naar het schijnt) en kun je, je gemaakte foto's en filmpjes heel makkelijk en snel tevoorschijn toveren. Installeren is heel makkelijk 1 snoertje voor de stroom en een HDMI kabeltje naar je televisie en natuurlijk moet je wel een wifi verbinding hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten